Obuka: Vodeći proveravač u integrisanim osnovnim sistemima upravljanja

Home / Aktuelnosti / Obuka: Vodeći proveravač u integrisanim osnovnim sistemima upravljanja

Kako kupci, tako čak i vlade, sve veći naglasak stavljaju na to da firme moraju da budu usredsređene na kvalitet svojih proizvoda i usluga.

Rukovodioci organizacije su prinuđeni da se bave kvalitetom i stabilnošću svojih procesa, njenim upravljanjem i kontinuiranim poboljšanjem kako bi zadovoljili zahteve kupaca za prihvatljivom cenom. Pored toga, mnoge organizacije očekuju odgovorniji pristup životnoj sredini od svojih dobavljača i ova nova poslovna etika u mnogim slučajevima dovela je do zahteva za dobavljačima da uspostave sistem upravljanja životnom sredinom kao deo svoje poslovne delatnosti. Na kraju, svaka kompanija mora da isprojektuje i primeni sistem koji proaktivno sprečava povrede i narušavanje zdravlja.

Neki od osnovnih upravljačkih alata za projektovanje i primenu gore navedenog su Sistem upravljanja kvalitetom (QMS) u skladu sa standardom ISO 9001: 2015, Sistem upravljanja zaštitom životne sredine (EMS) ISO 14001: 2015 i Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti (OH&S) ISO 45001 : 2018. Isti donose prednosti na mnogo načina, kao što su ekonomske prednosti, prednosti za upravljanje organizacijom, odnose s javnošću, itd. Multitek je firma koja u neprekidno ulaže u znanje svojih zaposlenih kako bi u potpunosti ne samo odgovorila na izazove savremenog poslovanja nego prevazišla očekivanja svojih klijenata.

 

Podeli sa prijateljima: